Loading...

RimitaOats Kasvosuihke – 100 ml

Siniseltä valolta suojaava, kuivan ihon pelastaja

(32 tuotearviota)

19.90

RimitaOats Facial Mist sopii sekä käytettäväksi kasvoveden tapaan ihonpuhdistuksen jälkeen että suihkaistavaksi iholle pitkin päivää meikin päälle aina lisäkosteutuksen tarpeen yllättäessä.

Ylellisen tuntuinen superkosteuttaja elvyttää kuivankin ihon meikkiä sottaamatta tehokkaasti esimerkiksi ilmastoiduissa tiloissa työskennellessä, matkustaessa, näyttöpäätteen hohkatessa sekä treenien ja saunomisen jälkeen. Tuoksu on hennon raikas neroli.

Luonnollinen ja vegaaninen Suomessa valmistettu avainlipputuote. RimitaOats Facial Mist tarjoaa varmasti päivän raikkaimmat hetket!

19.90

32 arviota tuotteelle RimitaOats Kasvosuihke – 100 ml

 1. FI

  Marika Herd

  Kosteuttavien suihkekasvovesien parhaimmistoa. Suihku tulee pullosta tasaisesti, virkistää kivasti ja aivan ihana mieto tuoksu. Oikein odottaa että pääsee suihkauttamaan 🙂 Ehdottomasti jatkoon!

 2. FI

  Marjut

  Hyvin kosteuttava kasvovesi kätevästi suihkeena. Ihana, piristävä nerolin tuoksu innostaa suihkuttelemaan päivälläkin jopa meikin päälle .Hyvä hinta-laatusuhteeltaan.

 3. FI

  Kaisu Kuoppala

  Rimitan deodoranttien rinnalle on löytynyt toinenkin tuote, mihin olen tykästynyt. Kasvovesi on pakattu mieltymykseni mukaisesti suihkepulloon ja sisältää laajan kirjon kosteuttavia ainesosia. Näin syksyn ja talven lähestyessä iho tarvitseekin kostetutta yllin kyllin. Tuoksukin miellyttää sen lisäksi, että nerolin eteerinen öljy myös elvyttää kypsempää ihoa. Tätä ostan jatkossakin.

 4. FI

  Lotta

  Paras kasvosuihke, jota olen tähän mennessä käyttänyt. Piristää niin kasvojani kuin mieltäni. Kosteuttaa ja jättää pehmeän tunteen iholle.

 5. FI

  Taija Korhonen

  RimitaOats suihke oli tuote, jonkalaista en ollut aikasemmin käyttänyt. Tuntui kätevältä suihkaista heti aamulla kasvopesun, suihkussa tai saunassa köynnin tai ihan muuten vaan vielä kostealle iholle tuotetta. Meikin päälle en ole vielä kokeillut, mutta varmasti syksyn myötä sisäilman kuivuttua alan myös siihen käyttää tätä. Tykkään erityisesti tuotteen tuoksusta, koska olen jo vuosi sitten mieltynyt Rimitan alumiinittomiin deodorantteihin.

Show only reviews in FI (32)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muut ostivat myös

 • rimitaoats kasvojenpuhdistusöljy

  RimitaOats – Kasvojenpuhdistusöljy – 100 ml

  19.50
 • RimitaOats – Body Oil Cleansing – Suihkuöljy 250 ml

  18.90
 • RimitaDeo Original – alumiiniton deodorantti 50 ml

  12.45
 • Rimitagold rimita green-arganoil

  RimitaGold 100% Neitsytarganöljy 50 ml

  24.90