Loading...

RimitaOats – Kasvojenpuhdistusöljy – 100 ml

Hellävarainen kasvojenpuhdistusöljy

5/5

19.50

Pehmeästi vaahtoava RimitaOats Kasvojenpuhdistusöljy puhdistaa ihon hellävaraisesti kuivattamatta jättäen ihoon samettisen pehmeän tunteen. Valitsimme kauran ja tyrnin Suomen luonnosta puhdistamaan kasvojen herkkää ihoa.

Vegaani ja luonnollinen RimitaOats Kasvojenpuhdistusöljy sopii kaikille ihotyypeille. Se on kehitetty erityisesti kuivan, atooppisen ja pintakuivan ihon hellävaraiseen puhdistukseen soveltuen myös kaksoispuhdistukseen sekä mineraalimeikin ja aurinkovoiteen puhdistamiseen iholta. Tuotekehitetty ja valmistettu Suomessa.

19.50

Suomalainen kaura ja tyrni.

2 arviota tuotteelle RimitaOats – Kasvojenpuhdistusöljy – 100 ml

  1. Rosa

    Ihana puhdistusöljy, tykkäsin tästä selvästi enemmän kuin kalliista ja hehkutetusta Djusie-kasvojenpuhdistusöljystä. Ei vaahtoa tai kuivata, jättää ihon samettisen pehmeäksi ja puhdistaa hyvin.

  2. Laura

    Olen täysin koukuttunut tähän! Ihana mieto tuoksu, poistaa hyvin meikit (mineraalit & voidemaiset) eikä jätä ihoa tahmaiseksi. Iho tuntuu todella pehmeältä ja hoidetulta puhdistuksen jälkeen 😍 On toiminut todella hyvin kuivalle & atooppiselle iholleni. Jotenkin on myös tasapainottanut herkkää ihoani. Olen myös jo alkanut käyttämään aurinkosuojan sisältäviä meikkejä, poistaa nekin todella hyvin. Jos olen meikannut vahvemmin, yhdistän tähän vielä puhdistusvaahdon. Kevyemmän meikin tämä poistaa hyvin yksinään.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.