Loading...

RimitaOats Kasvosuihke – 100 ml

Kosteusköyhän ja pintakuivan ihon pelastaja

(24 tuotearviota)

15.92

RimitaOats Facial Mist sopii sekä käytettäväksi kasvoveden tapaan ihonpuhdistuksen jälkeen että suihkaistavaksi iholle pitkin päivää meikin päälle aina lisäkosteutuksen tarpeen yllättäessä.

Ylellisen tuntuinen superkosteuttaja elvyttää kuivankin ihon meikkiä sottaamatta tehokkaasti esimerkiksi ilmastoiduissa tiloissa työskennellessä, matkustaessa, näyttöpäätteen hohkatessa sekä treenien ja saunomisen jälkeen. Tuoksu on hennon raikas neroli.

Luonnollinen ja vegaaninen Suomessa valmistettu avainlipputuote.

15.92

24 arviota tuotteelle RimitaOats Kasvosuihke – 100 ml

 1. FI

  Heidi

  Kevyt koostumus, joka jättää raikkaan ja kosteutetun tunteen iholle. Imeytyy hyvin. Tuoksu hieman turhan voimakas.

 2. FI

  Sandra S

  Paras kasvosuihke jota olen koskaan kokeillut! Todella kosteuttaa ihoani ja olen tuntenut selvän parannuksen ihoni tekstuurissa. Sillä on myös ihanan raikas ja miellyttävä tuoksu.❣️

 3. FI

  Jenni Tissari

  Olin jo kauan miettinyt kasvosuihketta ja päätin tätä rimitan testata. Suihke todellakin kosteuttaa ihoa hyvin. Itselläni pintakuiva iho,niin tämä tuo vielä lisä oostia. Talvella varmasti kuivan ihon pelastaja. Ehkä suihke voisi mielestäni tulla vielä hienompijakoisemmin suihkeen päästä ulos,mutta muuten oikein hyvä.

 4. FI

  Tiina

  Millyttävä, kevyt tuoksu, hyvin kosteuttaa!

 5. FI

  Anna-Liisa J.

  RimitaOats on minulle elämäni ensimmäinen kasvosuihketuttavuus ja hyvä sellainen onkin! Jo lyhyenkin kokemuksen perusteella tämä on pintakuivan, helposti ärtyvän, ikääntyvänkin ihon hyvä hoitotuote. Aamuin illoin, jopa siinä välissäkin käytettynä ja hyvin imeytyvänä toimii minusta kuin kasvovesi tai kuin jopa ihovoide. Uskon, että tällä kasvosuihkeella valmistelen tässä syksyn mittaan ihoni vastaanottamaan aikaisempaa helpommin kuivan ja muutenkin haastavan talvikauden. Ihastelen myös innovaatiota kauraksylitolin käyttämisestä kasvosuihkeessa ❤️

Show only reviews in FI (24)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muut ostivat myös

 • RimitaOats – Kasvojenpuhdistusöljy – 100 ml

  14.63
 • RimitaOats – Body Oil Cleansing – Suihkuöljy 250 ml

  18.90
 • RimitaDeo – alumiiniton deodorantti 50 ml

  11.95
 • Rimitagold rimita green-arganoil

  RimitaGold Arganöljy 50 ml

  24.90