Loading...

RimitaDeo – alumiiniton deodorantti 50 ml

Alumiiniton deodorantti

(19 tuotearviota)

11.95

RimitaDeo on valittu Suomen parhaaksi luomudeodorantiksi. Tämä on se deo, joka oikeasti toimii ja päättää hyvän luomudeodorantin etsintäsi.

Täysin luonnonmukainen, alumiiniton ja soodaton deodorantti ehkäisee hienhajua tehokkaasti ja pitää olon raikkaana koko päivän.

RimitaDeoja on myyty jo yli 100 000 kappaletta!

11.95

Aina kun multa kysytään, mikä on mielestäni paras luonnonkosmetiikkadödö, vastaan Rimita Green

Aina kun multa kysytään, mikä on mielestäni paras luonnonkosmetiikkadödö, vastaan Rimita Green

Ei ole koskaan ennen saippua jättänyt näin hyvää tuntumaa käsiin. Tuntuu ihan mahtavalta kun koko talven on kädet olleet kuivana, kun joutuu niin usein pesemään. Oatsista jäi ihanan pehmeä tunne iholle.

Vihdoin löytyi todellakin toimiva luonnonkosmetiikan deodorantti! Ihana tuoksu, edullinen hinta ja dödö on soodaton, joten sopii meille herkkiksillekin.

19 arviota tuotteelle RimitaDeo – alumiiniton deodorantti 50 ml

 1. FI

  Henna

  Vihdoin. Vuosien etsimisen, monen epäonnisen kokeilun jälkeen löytyi tämä. Uskomatonta mutta totta. Loistava dödö.

 2. FI

  Kanerva

  Toimii hyvin mutta mielestäni tuoksu on vähän liian miehinen ja voimakas. Mutta hajustamaton versio haisee vähän pahalta. Kumpa tulisi monia eri tuoksuja😍🤩😊

 3. FI

  Aino

  Vihdoin toimiva luonnonkosmetiikan dödö! Kokeillut useita, tämä ainoa joka toimii! Lumoavan raikas tuoksu. Ainoa miinus pullon pienestä pallosta.

 4. FI

  Katri (varmistettu kirjoittaja)

  Täydet tähdet tälle deodorantille. Joitain luonnonkosmetiikan dödöjä kokeilleena ja pettyneenä tää oli kyllä ihana poikkeus! Tuoksuu hyvältä ja pitää hienhajun poissa. Ihanaa kannattaa suomalaista yrittäjää! Yksi tähti pois purkin takia, joka hintaan nähden on todella pieni eikä deodorantin kuula meinaa aina toimia vaan jää jumiin.

Show only reviews in FI (19)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muut ostivat myös