Loading...

RimitaDeo – alumiiniton deodorantti 50 ml

Alumiiniton deodorantti

5/5

10.50

RimitaDeo on valittu Suomen parhaaksi luomudeodorantiksi. Tämä on se deo, joka oikeasti toimii ja päättää hyvän luomudeodorantin etsintäsi.

Täysin luonnonmukainen, alumiiniton ja soodaton deodorantti ehkäisee hienhajua tehokkaasti ja pitää olon raikkaana koko päivän.

10.50

Luomukasvatetut Aloe vera, laventeli, rosmariini, sitruuna, kamomilla.

18 arviota tuotteelle RimitaDeo – alumiiniton deodorantti 50 ml

 1. Kanerva

  Toimii hyvin mutta mielestäni tuoksu on vähän liian miehinen ja voimakas. Mutta hajustamaton versio haisee vähän pahalta. Kumpa tulisi monia eri tuoksuja😍🤩😊

  • Minna

   Moi Kanerva,

   Kiitos viestistäsi. Nämä tuoksut ovat niin makuasioita. Mutta minulla on sinulle hyviä uutisia: syksyllä RimitaDeosta on saatavilla uusi tuoksu. Joten stay tuned:) Meistä on huippua, että saamme teiltä ihanilta asikkailta avointa ja kehittävää palautetta. Sen vuoksi haluan tarjota sinulle alekoodin, mikä oikeuttaa 15%:n alennukseen verkkokaupassamme. Koodi on FEEDBACKTHANKS. Oletko jo testannut meidän ihania RimitaOats suihkuöljyä tai kasvojenpuhdistusöljyä? Ne puhdistavat ihon hoitaen ja ovat myös aivan huippuja aurinkovoiteiden poistamisessa iholta.
   Ihanaa alkavaa kesää!!

   t. Minna Rimitasta

 2. Aino

  Vihdoin toimiva luonnonkosmetiikan dödö! Kokeillut useita, tämä ainoa joka toimii! Lumoavan raikas tuoksu. Ainoa miinus pullon pienestä pallosta.

 3. Katri (varmistettu kirjoittaja)

  Täydet tähdet tälle deodorantille. Joitain luonnonkosmetiikan dödöjä kokeilleena ja pettyneenä tää oli kyllä ihana poikkeus! Tuoksuu hyvältä ja pitää hienhajun poissa. Ihanaa kannattaa suomalaista yrittäjää! Yksi tähti pois purkin takia, joka hintaan nähden on todella pieni eikä deodorantin kuula meinaa aina toimia vaan jää jumiin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.