Loading...

RimitaDeo – alumiiniton deodorantti 50 ml

Alumiiniton deodorantti

5/5

10.50

RimitaDeo on valittu Suomen parhaaksi luomudeodorantiksi. Tämä on se deo, joka oikeasti toimii ja päättää hyvän luomudeodorantin etsintäsi.

Täysin luonnonmukainen, alumiiniton ja soodaton deodorantti ehkäisee hienhajua tehokkaasti ja pitää olon raikkaana koko päivän.

10.50

Luomukasvatetut Aloe vera, laventeli, rosmariini, sitruuna, kamomilla.

16 arviota tuotteelle RimitaDeo – alumiiniton deodorantti 50 ml

 1. Mirja

  Deodorantti tuntui muuten hyvältä, mutta tuoksu on liian voimakas itselleni. Toivottavasti tästä tulee myös tuoksuton versio.

 2. Marke

  Olen kokeillut useita luonnonkosmetiikan deodorantteja, Rimita on paras. Pitää hyvin jopa stressihikoillessa, urheilusta ja kuumista aalloista puhumattakaan. Kannattaa kokeilla.

 3. Maaria

  Itsekin tullut tässä testailtua vuosien varrella monia luonnonkosmetiikan dödöjä ja koska sooda ei omille kainaloille sovi niin tästä tuotteesta tuli ihan täydellinen pelastus. Toimii ja pitää raikkaana pitkään.

 4. Jenni

  Vihdoin löytyi todellakin toimiva luonnonkosmetiikan deodorantti! Ihana tuoksu, edullinen hinta ja dödö on soodaton, joten sopii meille herkkiksillekin. Liikun ja treenaan todella paljon ja tämä on ensimmäinen testaamani dödö joka todella toimii! Parin kuukauden käytön perusteella suositten lämpimästi!

 5. Roosa T

  Vuosikausia luonnonkosmetiikkaa käyttäneenä ja eri merkkien kanssa työskennelleenä mielipiteeni on, ettei Suomen markkinoilla ole RimitaDeoa voittanutta tällä hetkellä. Tuote on ollut minulla käytössä vuoden.

  Se ei tahri vaatteita, kun malttaa antaa ensin kuivua. Ei kirvele tai ärsytä kainaloita, koska se ei sisällä soodaa. Äärimmäisen hyvä hinta-laatusuhde, tarkkaan valitut, toimivat ja laadukkaat ainesosat, sekä iso plussa kotimaisuudesta!

  Voidedeoihin verrattuna tuotteen levittäminen on huomattavasti miellyttävämpää ja tuoksu käy mielestäni niin naiselle kuin miehelle, eikä tunnu liian vahvalta.

  Mikä parasta, tämä deodorantti todella toimii ja pitää hajut poissa vähintäänkin luvatut 24 tuntia, ilman alumiinia.

  Voin suositella tuotetta luonnonkosmetiikan asiantuntijan näkökulmasta, sekä oman henkilökohtaisen kokemuksen perusteella.

  Kympin tuote!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *