Loading...

RimitaDeo Sensitive – tuoksuton alumiiniton deodorantti 50 ml

Tuoksuton alumiiniton deodorantti

5/5

11.95

RimitaDeo on valittu Suomen parhaaksi luomudeodorantiksi. Tämä on se deo, joka oikeasti toimii ja päättää hyvän luomudeodorantin etsintäsi.

Täysin luonnonmukainen, alumiiniton ja soodaton deodorantti ehkäisee hienhajua tehokkaasti ja pitää olon raikkaana koko päivän.

11.95

 

Luomukasvatetut Aloe vera, laventeli, rosmariini, sitruuna, kamomilla.

3 arviota tuotteelle RimitaDeo Sensitive – tuoksuton alumiiniton deodorantti 50 ml

  1. Mei

    Erittäin hyvä deo, toimii. Jonkin aikaa pitää odotella että kuivuu levityksen jälkeen, mutta kun suihkunraikkaalle iholle laittaa, niin jopa 2vrk mennyt hajuitta 🙂 Suurkiitokset tästä hajusteettomasta versiosta.

  2. Heidi

    Täytti kaikki ennakko-odotukset. Sopii hyvin herkille kainaloille eikä ärsytä ihoa ollenkaan. Pitää ei-toivotut tuoksut poissa yhden päivän. Plussaa että levitystapana on roll-on eikä tarvitse sotkea käsiään levittäessä. Harvoja löytämiäni luonnonkosmetiikkadödöjä, jotka sopivat myös pähkinä- ja manteliallergikoille. Aion käyttää tätä jatkossakin ja ostaa myös muille perheenjäsenille. Seuraavaksi aion testata tuoksullisen version. Toiveena olisi muutama erilainen tuoksu, jotta perheenjäsenten purkit erottaisi toisistaan. 🙂

  3. Hanna

    Erittäin hyvä deo esim. tuoksuherkille. Koin, että tehokkuus oli lähes sama kuin tuoksullisessa versiossa. Pito oli hyvä koko päivän.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.