Loading...

RimitaDeo – alumiiniton deodorantti 50 ml

Alumiiniton deodorantti

5/5

10.50

RimitaDeo on valittu Suomen parhaaksi luomudeodorantiksi. Tämä on se deo, joka oikeasti toimii ja päättää hyvän luomudeodorantin etsintäsi.

Täysin luonnonmukainen, alumiiniton ja soodaton deodorantti ehkäisee hienhajua tehokkaasti ja pitää olon raikkaana koko päivän.

10.50

Luomukasvatetut Aloe vera, laventeli, rosmariini, sitruuna, kamomilla.

Muut ostivat myös

15 arviota tuotteelle RimitaDeo – alumiiniton deodorantti 50 ml

  1. Salla

    Tämä tuote on täysi kymppi! Testattu kesän superhelteillä eikä pettänyt kertaakaan. Ehdottomasti lemppari luonnonmukainen tuote.

  2. Pentti

    Vihdoin löysin tehokkaan ja hyväntuoksuisen deodorantin! Olen jo pitkään etsinyt toimivaa luonnonmukaista deodoranttia, mutta ne eivät ole olleet tarpeeksi tehokkaita kestämään koko päivää. Tämä deodorantti todella kestää luvatun 24 tuntia, kenties pidempäänkin.

  3. Minna

    Aivan ihana tuote! Tästä tuli ehdottomasti minun luottodeoni 🙂 Tuoksu on todella hyvä ja mikä parasta, deo tosiaan toimii eikä petä edes kovissa hikitreeneissä. Lämmin suositus <3

  4. Janna

    Miellyttävä tuoksu, ei liian vahva. Ei ärsyttänyt kainaloita edes sheivauksen jälkeen. Ostan ehdottomasti toistekin!

  5. Mipe

    Olen etsinyt kauan jo hyvää luomudödöä, vaihtoehtoja kyllä löytyy, mutta kun ei mikään tunnu toimivan. Nytpä löytyi, lämpimät suosittelut Rimita deon puolesta! Kuukauden testauksen perusteella pitää freesinä koko työpäivän, eikä ole alumiinia.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *