Loading...

RimitaDeo – alumiiniton deodorantti 50 ml

Alumiiniton deodorantti

(67 tuotearviota)

12.45

Vegaaninen ja Natrue-luomusertifioitu

RimitaDeolla pidät kainalosi raikkaana ilman, että elimistöösi kerääntyy ylimääräistä alumiinia. Täysin luonnonmukainen RimitaDeo on valittu Suomen (2019) ja nyt myös Pohjoismaiden (2023) parhaaksi, koska se pitää hienhajun tehokkaasti loitolla.

RimitaDeolla on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä!

Tarjoushintaan ota 4 maksa 3, voit yhdistää tarjoukseen eri tuoksuja.

12.45

Aina kun multa kysytään, mikä on mielestäni paras luonnonkosmetiikkadödö, vastaan Rimita Green

Aina kun multa kysytään, mikä on mielestäni paras luonnonkosmetiikkadödö, vastaan Rimita Green

Ei ole koskaan ennen saippua jättänyt näin hyvää tuntumaa käsiin. Tuntuu ihan mahtavalta kun koko talven on kädet olleet kuivana, kun joutuu niin usein pesemään. Oatsista jäi ihanan pehmeä tunne iholle.

Vihdoin löytyi todellakin toimiva luonnonkosmetiikan deodorantti! Ihana tuoksu, edullinen hinta ja dödö on soodaton, joten sopii meille herkkiksillekin.

67 arviota tuotteelle RimitaDeo – alumiiniton deodorantti 50 ml

 1. FI

  Mirja

  Deodorantti tuntui muuten hyvältä, mutta tuoksu on liian voimakas itselleni. Toivottavasti tästä tulee myös tuoksuton versio.

 2. FI

  Marke

  Olen kokeillut useita luonnonkosmetiikan deodorantteja, Rimita on paras. Pitää hyvin jopa stressihikoillessa, urheilusta ja kuumista aalloista puhumattakaan. Kannattaa kokeilla.

 3. FI

  Maaria

  Itsekin tullut tässä testailtua vuosien varrella monia luonnonkosmetiikan dödöjä ja koska sooda ei omille kainaloille sovi niin tästä tuotteesta tuli ihan täydellinen pelastus. Toimii ja pitää raikkaana pitkään.

 4. FI

  Jenni

  Vihdoin löytyi todellakin toimiva luonnonkosmetiikan deodorantti! Ihana tuoksu, edullinen hinta ja dödö on soodaton, joten sopii meille herkkiksillekin. Liikun ja treenaan todella paljon ja tämä on ensimmäinen testaamani dödö joka todella toimii! Parin kuukauden käytön perusteella suositten lämpimästi!

 5. FI

  Roosa T

  Vuosikausia luonnonkosmetiikkaa käyttäneenä ja eri merkkien kanssa työskennelleenä mielipiteeni on, ettei Suomen markkinoilla ole RimitaDeoa voittanutta tällä hetkellä. Tuote on ollut minulla käytössä vuoden.

  Se ei tahri vaatteita, kun malttaa antaa ensin kuivua. Ei kirvele tai ärsytä kainaloita, koska se ei sisällä soodaa. Äärimmäisen hyvä hinta-laatusuhde, tarkkaan valitut, toimivat ja laadukkaat ainesosat, sekä iso plussa kotimaisuudesta!

  Voidedeoihin verrattuna tuotteen levittäminen on huomattavasti miellyttävämpää ja tuoksu käy mielestäni niin naiselle kuin miehelle, eikä tunnu liian vahvalta.

  Mikä parasta, tämä deodorantti todella toimii ja pitää hajut poissa vähintäänkin luvatut 24 tuntia, ilman alumiinia.

  Voin suositella tuotetta luonnonkosmetiikan asiantuntijan näkökulmasta, sekä oman henkilökohtaisen kokemuksen perusteella.

  Kympin tuote!

Show only reviews in FI (67)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muut ostivat myös

 • rimita deo raikas

  RimitaDeo Raikas – alumiiniton luomudeoderantti 50 ml

  12.45
 • rimita deo metsä

  RimitaDeo Metsä – alumiiniton luomudeoderantti 50 ml

  12.45
 • rimita deo sensitive

  RimitaDeo Sensitive – tuoksuton alumiiniton deodorantti 50 ml

  12.45
 • rimita-oats-lemongrass

  RimitaOats – Käsi- ja vartalosaippua, sitruunaruohon tuoksuinen 250 ml

  9.90