Loading...

RimitaDeo – aluminium-free deodorant 50 ml

Aluminium free deodorant

5/5

10.50

RimitaDeo has been selected as the best organic deodorant in Finland. This is the deo that really works and concludes your search for a good organic deodorant.

A completely natural, aluminium-free and soda-free deodorant effectively protects against sweat odour and keeps you fresh all day long.

10.50

Organically grown aloe vera, lavender, rosemary, lemon and chamomille.

18 reviews for RimitaDeo – aluminium-free deodorant 50 ml

 1. Kanerva

  Toimii hyvin mutta mielestäni tuoksu on vähän liian miehinen ja voimakas. Mutta hajustamaton versio haisee vähän pahalta. Kumpa tulisi monia eri tuoksuja😍🤩😊

  • Minna

   Moi Kanerva,

   Kiitos viestistäsi. Nämä tuoksut ovat niin makuasioita. Mutta minulla on sinulle hyviä uutisia: syksyllä RimitaDeosta on saatavilla uusi tuoksu. Joten stay tuned:) Meistä on huippua, että saamme teiltä ihanilta asikkailta avointa ja kehittävää palautetta. Sen vuoksi haluan tarjota sinulle alekoodin, mikä oikeuttaa 15%:n alennukseen verkkokaupassamme. Koodi on FEEDBACKTHANKS. Oletko jo testannut meidän ihania RimitaOats suihkuöljyä tai kasvojenpuhdistusöljyä? Ne puhdistavat ihon hoitaen ja ovat myös aivan huippuja aurinkovoiteiden poistamisessa iholta.
   Ihanaa alkavaa kesää!!

   t. Minna Rimitasta

 2. Aino

  Vihdoin toimiva luonnonkosmetiikan dödö! Kokeillut useita, tämä ainoa joka toimii! Lumoavan raikas tuoksu. Ainoa miinus pullon pienestä pallosta.

 3. Katri (verified owner)

  Täydet tähdet tälle deodorantille. Joitain luonnonkosmetiikan dödöjä kokeilleena ja pettyneenä tää oli kyllä ihana poikkeus! Tuoksuu hyvältä ja pitää hienhajun poissa. Ihanaa kannattaa suomalaista yrittäjää! Yksi tähti pois purkin takia, joka hintaan nähden on todella pieni eikä deodorantin kuula meinaa aina toimia vaan jää jumiin.

Show only reviews in EN (0)

Add a review

Your email address will not be published.