Loading...

Mozart Pain Relief Balm 50 ml

(10 customer reviews)

34.90

Mozart is a 100% natural Pain Relief Balm for muscles and joints. It contains marmot oil which is used against rheumatic and inflammatory pain in muscles.

End uses:

– Pain in muscles or joints

– Inflammatory pain in muscles

– Support active sports and exercise

– Rheumatic pain

34.90

Product only sold in Finland.

Mozart cream contains only natural ingredients. This natural pain relief cream is pleasant to use. It is well absorbed through the skin and does not leave the skin sticky. It does not heat up or irritate the skin. The cream has a mild and fresh pine scent. One tub lasts a long time because the product contains only active ingredients.

INCI: marmot fat, Swiss stone pine oil, alpine pine oil, sage oil, beeswax, cocoa butter, shea butter, vegetable oil (olus oil), tocopherol, limonene, sunflower oil, geraniol.

10 reviews for Mozart Pain Relief Balm 50 ml

 1. FI

  Tuija (verified owner)

  Erittäin miellyttävä uusi tuttavuus. Ihastuin ensimmäiseksi tuohon tyylikkääseen pakkaukseen ja toki sisältö ihastuttaa myös. Turvallinen käyttää ja imeytyy välittömästi.

 2. FI

  Nimetön (verified owner)

  Tämä on aivan uskomaton voide! Nyrjäytin pahasti nilkkani ja illan tullen muistin että minullahan on tämä tuote hyllyssä. Tunnin kuluttua levittämisestä kuumotus nilkassa oli poissa ja aamulla kävelin normaalisti. Ja edellisenä iltana olin aivan varma että on lähdettävä röntgeniin. Särkylääkkeitäkään en tarvinnut. Tätä suosittelen kaikille oikein lämpimästi! ❤️

 3. FI

  Tiina (verified owner)

 4. FI

  Riitta R. (verified owner)

  Tuttu tuote, auttaa nopeasti lihaskipuun. Luonnontuote, jossa ei ole lääkeaineita, ympäristökin tykkää. Pidän voidetta varastossa, että voin antaa ystäville apua tarvittaessa☺️

 5. FI

  maria

  Heippa! Siis sisältääkö tuote murmelista otettua rasvaa? Mikä on eettinen perustelu tälle rasvalle?

  • FI

   Minna Uusitalo

   Moi Maria,

   Kiitos viestistäsi. Kysyit asiaa, mihin mekin ensimmäisenä kiinnitimme huomiota, kun arvioimme, että alammeko Mozart kipuvoiteen maahantuojaksi. Selvitimme asian itävaltalaiselta valmistajalta: Ainuttakaan eläintä ei surmata Mozart-kipuvoiteen vuoksi. Murmelit elävät korkealla vuoristossa ja syövät vuorten rinteiden pienkasvistoa, mikä myös sitoo maaperää ja estää eroosiota. Välillä murmelipopulaatiot kasvavat niin suuriksi, että ne alkavat tuhoamaan liikaa vuoriston herkkää kasvillisuutta ja silloin murmelikantoja vähennetään. Sen sijaan, että murmelit vain hävitettäisiin, monisatavuotisen vuoristolaisperinteen mukaan murmeleista saatu rasva otetaan talteen. Siitä tislataan öljyä, mitä käytetään myös Mozart-kipuvoiteessa. Tämä öljy hoitaa tehokkaasti tulehduskipua ja reumaattista kipua, ilman mitään synteettisiä ainesosia.
   Toivottavasti osasin vastata kysymykseesi. Vastaan mielelläni myös lisäkysymyksiin:)

   Terkuin, Minna Rimitasta

Show only reviews in EN (0)

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Others also bought