Loading...

Mozart Kipuvoide 50 ml

(6 tuotearviota)

34.90

Mozart on 100% luonnollinen kipuvoide lihaksille ja nivelille. Sen sisältämää murmeliöljyä on perinteisesti käytetty reumaattiseen kipuun ja tulehdukseen lihaksissa.

Käyttötarkoituksia:

– Nivelten ja lihaskipujen hoitoon

– Lihasten tulehduskipuun

– Aktiivisen liikunnan ja urheilun tueksi

– Reumaattiseen särkyyn

Tuote myynnissä vain Suomessa.

Mozart voide sisältää vain luonnollisia ainesosia.

Tämä luonnollinen kipuvoideo on miellyttävä käyttää. Se imeytyy hyvin ihoon eikä jätä ihon pintaa tahmeaksi. Se ei myöskään kuumota, eikä ärsytä ihoa.

Voide tuoksuu miedon raikkaasti männylle.

Tuote on erittäin riittoisa, koska sisältää vain hoitavia ainesosia.

INCI: murmelirasva, sembramäntyöljy, alppimäntyöljy, salviaöljy, mehiläisvaha, kaakaovoi, karitevoi (sheavoi), kasviperäinen öljy (olus oil) tokoferoli, limoneeni, auringonkukkaöljy, geraniooli.

6 arviota tuotteelle Mozart Kipuvoide 50 ml

 1. FI

  maria

  Heippa! Siis sisältääkö tuote murmelista otettua rasvaa? Mikä on eettinen perustelu tälle rasvalle?

  • FI

   Minna Uusitalo

   Moi Maria,

   Kiitos viestistäsi. Kysyit asiaa, mihin mekin ensimmäisenä kiinnitimme huomiota, kun arvioimme, että alammeko Mozart kipuvoiteen maahantuojaksi. Selvitimme asian itävaltalaiselta valmistajalta: Ainuttakaan eläintä ei surmata Mozart-kipuvoiteen vuoksi. Murmelit elävät korkealla vuoristossa ja syövät vuorten rinteiden pienkasvistoa, mikä myös sitoo maaperää ja estää eroosiota. Välillä murmelipopulaatiot kasvavat niin suuriksi, että ne alkavat tuhoamaan liikaa vuoriston herkkää kasvillisuutta ja silloin murmelikantoja vähennetään. Sen sijaan, että murmelit vain hävitettäisiin, monisatavuotisen vuoristolaisperinteen mukaan murmeleista saatu rasva otetaan talteen. Siitä tislataan öljyä, mitä käytetään myös Mozart-kipuvoiteessa. Tämä öljy hoitaa tehokkaasti tulehduskipua ja reumaattista kipua, ilman mitään synteettisiä ainesosia.
   Toivottavasti osasin vastata kysymykseesi. Vastaan mielelläni myös lisäkysymyksiin:)

   Terkuin, Minna Rimitasta

Show only reviews in FI (6)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *