Loading...

RimitaDeo Sensitive – tuoksuton alumiiniton deodorantti 50 ml

Tuoksuton alumiiniton deodorantti

(20 tuotearviota)

12.45

Vegaaninen ja Natrue-luomusertifioitu

RimitaDeo on valittu Suomen parhaaksi luomudeodorantiksi. Tämä on se deo, joka oikeasti toimii ja päättää hyvän luomudeodorantin etsintäsi. RimitaDeo Sensitive on tuoksuton luomudeo.

Täysin luonnonmukainen, alumiiniton ja soodaton deodorantti ehkäisee hienhajua tehokkaasti ja pitää olon raikkaana koko päivän.

12.45

Olen testannut tuotetta monen viikon ajan ja tämä pitää jopa kovassa urheilusuorituksessa.

Olen testannut tuotetta monen viikon ajan ja tämä pitää jopa kovassa urheilusuorituksessa.

Ei ole koskaan ennen saippua jättänyt näin hyvää tuntumaa käsiin. Tuntuu ihan mahtavalta kun koko talven on kädet olleet kuivana, kun joutuu niin usein pesemään. Oatsista jäi ihanan pehmeä tunne iholle.

Täytti kaikki ennakko-odotukset. Sopii hyvin herkille kainaloille eikä ärsytä ihoa ollenkaan. Pitää ei-toivotut tuoksut poissa yhden päivän.

20 arviota tuotteelle RimitaDeo Sensitive – tuoksuton alumiiniton deodorantti 50 ml

 1. FI

  Pirjo Filppula

  Ihan paras dödö. Minä joka hikoilen paljon,niin auttaa pitämään kuivana ja hajuttomana. Mikään muu dödö ei pystynyt siihen. Antanut sitä lahjaksi tyttärelle ja tykkää.

 2. FI

  Irja (varmistettu kirjoittaja)

  Hellä iholle, ei kuivata eikä ärsytä. Pitää hajut pois.

 3. FI

  Mei

  Erittäin hyvä deo, toimii. Jonkin aikaa pitää odotella että kuivuu levityksen jälkeen, mutta kun suihkunraikkaalle iholle laittaa, niin jopa 2vrk mennyt hajuitta 🙂 Suurkiitokset tästä hajusteettomasta versiosta.

 4. FI

  Heidi

  Täytti kaikki ennakko-odotukset. Sopii hyvin herkille kainaloille eikä ärsytä ihoa ollenkaan. Pitää ei-toivotut tuoksut poissa yhden päivän. Plussaa että levitystapana on roll-on eikä tarvitse sotkea käsiään levittäessä. Harvoja löytämiäni luonnonkosmetiikkadödöjä, jotka sopivat myös pähkinä- ja manteliallergikoille. Aion käyttää tätä jatkossakin ja ostaa myös muille perheenjäsenille. Seuraavaksi aion testata tuoksullisen version. Toiveena olisi muutama erilainen tuoksu, jotta perheenjäsenten purkit erottaisi toisistaan. 🙂

 5. FI

  Hanna

  Erittäin hyvä deo esim. tuoksuherkille. Koin, että tehokkuus oli lähes sama kuin tuoksullisessa versiossa. Pito oli hyvä koko päivän.

Show only reviews in FI (20)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muut ostivat myös

 • RimitaDeo Raikas – alumiiniton luomudeoderantti 50 ml

  12.45
 • RimitaDeo Metsä – alumiiniton luomudeoderantti 50 ml

  12.45
 • RimitaDeo Original – alumiiniton deodorantti 50 ml

  12.45
 • RimitaOats – Käsi- ja vartalosaippua, sitruunaruohon tuoksuinen 250 ml

  9.90