Loading...

Mozart Kipuvoide 50 ml

5/5

34.90

Mozart on 100% luonnollinen kipuvoide lihaksille ja nivelille. Sen sisältämää murmeliöljyä on perinteisesti käytetty reumaattiseen kipuun ja tulehdukseen lihaksissa.

Käyttötarkoituksia:

– Nivelten ja lihaskipujen hoitoon

– Lihasten tulehduskipuun

– Aktiivisen liikunnan ja urheilun tueksi

– Reumaattiseen särkyyn

Tuote myynnissä vain Suomessa.

Mozart voide sisältää vain luonnollisia ainesosia.

Tämä luonnollinen kipuvoideo on miellyttävä käyttää. Se imeytyy hyvin ihoon eikä jätä ihon pintaa tahmeaksi. Se ei myöskään kuumota, eikä ärsytä ihoa.

Voide tuoksuu miedon raikkaasti männylle.

Tuote on erittäin riittoisa, koska sisältää vain hoitavia ainesosia.

INCI: murmelirasva, sembramäntyöljy, alppimäntyöljy, salviaöljy, mehiläisvaha, kaakaovoi, karitevoi (sheavoi), kasviperäinen öljy (olus oil) tokoferoli, limoneeni, auringonkukkaöljy, geraniooli.

6 arviota tuotteelle Mozart Kipuvoide 50 ml

 1. Nainen 36v

  Tämä on mahtava tuote! Minulla on polvessa vanha urheiluvamma ja alkavaa nivelrikkoa, joka aina välillä ärtyy (polvi turpoaa ja liikkuminen hankaloituu). Laitan tätä useamman kerran päivässä, ja seuraavana päivänä turvotus on poissa ja pääsen taas liikkumaan normaalisti. Toimii myös hyvin hartiajumeihin. Suosittelen!

 2. Reijo

  Tyttäreni pelaa aktiivisesti jalkapalloa ja häneltä oli jäänyt jalkojen hieronta vähälle ja reisien lihakset olivat kireät. Kehotin tytärtäni kokeilemaan Mozart salvaa reisien lihaksien kireyteen , tytär käytti salvaa 2 kertaa päivässä ja kolmantena päivänä hän kertoi reisilihaksien kireyden helpottaneen.

 3. Nainen 28v

  Tiedättekö sen kuumottavan tunteen hartioissa, kun lihakset on kireällä tietokonetyöskentelyn myötä? Vaan eipä ole enää, kun käyttää Mozartia! Minulla se on helpottanut ihan hetkessä, kuumotus on kadonnut minuuteissa. Siispä tämä purkki on työpöydälläni aina tavoitettavissa 🙂 Suosittelen todella! Ja vielä puhdas luonnontuote!

 4. Jani

  Minua on kauan vaivannut jalkojen lihasten – pohkeiden ja reisien kireys. Eli lihakset ovat olleet jäykkänä, vaikka käytän venyttelyyn aikaa lähes päivittäin. Mozart-salva on parin viikon kokeilun perusteella tuntunut heti lähtevän lievittämään lihasten liikaa jäykkyyttä. Ja kun jalat on auki niin hartiatkaan eivät ole niin jumissa.

 5. Linda

  Sain ystävältäni tämän voiteen testiin, koska minulla on polvessa rustovaurio sekä osittainen eturistisiteen repeämä. Kaatumisen yhteydessä sain myös jänne- ja hermovaurioita, ja polvestani mm. hävisi normaali tunto. Tämä voide yhdistettynä fysioterapeuttiseen kuntoutukseen on auttanut todella paljon, polveni on alkanut parantumaan ja normaali tunto sekä liikeradat palautumaan. Aion jatkaa tämän voiteen käyttöä!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.