Skip to content

Atooppisen ihon parhaat pesuaineet — moukarinheittäjä Suvi Koskisen suositukset

Pohjanmaalta ponnistava Suvi Koskinen on kansainvälisesti menestynyt urheilija. Moukarinheittouransa tähtihetkinä kimmeltävät nuorten MM-pronssin saavuttaminen sekä viime kauden aikuisten MM-kisat.

Arvokisoissa tunnelma on hieno ja onnistuminen kovassa paikassa on erityisen mieleenpainuvaa. Uskon sinnikkyyden ja pitkäjänteisen työn tuovan tulosta. Sen, minkä teen, teen täysillä — kuitenkin pilke silmäkulmassa, Suvi kertoo.

Kaukana kaupunkikeskustan melskeestä asuva moukarinheittäjä rakastaa maaseudun rauhaa ja pienemmän paikkakunnan verkkaista tunnelmaa.

Haluan olla esimerkki siinä, että myös pienemmältä paikkakunnalta voi ponnistaa kohti maailman kärkeä, Kauhajoen Karhua edustava Koskinen linjaa.

Vastuullisista valinnoista kiittävät sekä iho että ympäristö

RimitaOats-puhdistustuotteet ovat kotimaisuutta ja luonnollisuutta arvostavan huippu-urheilijan suosikkeja — ja varsin hyvästä syystä:

Rimitan tuotteisiin ei ole laitettu mitään ”ylimääräistä” ja tuotteet ovat vegaanisia.

Rimitan tuotteiden suosiminen onkin Suvi Koskiselle myös arvovalinta:

Rimitan arvot (laatu, puhtaus, vastuullisuus, luonnonmukaisuus ja hyvinvointi) kohtaavat täysin omien arvojeni kanssa. Jokainen meistä voi valinnoillaan tehdä oman osansa maapallomme hyväksi.

Öljypohjaiset puhdistustuotteet apuna atooppisen ihon hoidossa

Atooppisen ja pintakuivan ihon omaava Suvi peseytyy käyttäen RimitaOats-suihkuöljyä, joka hurmaavasti nerolilta tuoksuvana tuo ripauksen luksusta arkiseenkin pesuhetkeen.

Monet suihkusaippuoista ovat liian voimakkaasti peseviä ja kuivattavat ihoa. Rimitan suihkuöljy sen sijaan sopii todella hyvin kuivalle iholleni,  Suvi kertoo.

RimitaOats -kasvojenpuhdistusöljy lempituotteena

Huipputasolla kilpaileva moukarinheittäjä hyödyntää öljypohjaista pesuainetta myös kasvojensa puhdistukseen. Aamuin illoin käyttämässään RimitaOats-kasvojenpuhdistusöljyssä hän arvostaa tuotteen lempeää pesevyyttä ja hoitavuutta: tämä putsari ei todellakaan kuivata ihoa. Itse asiassa juuri kasvojenpuhdistusöljy on Suvin suosikki kaikista Rimitan tuotteista:

Kasvojenpuhdistusöljy toimii erittäin hyvin jokapäiväisessä puhdistuksessa. Tuote on näppärän kokoinen ja se vaahtoaa miedosti.

Kasvojen pesun jälkeen Suvi tapaa suihkauttaa kasvoilleen RimitaOats Facial Mist -kasvosuihketta tuomaan lisäkosteutusta iholleen.

Myös Euroopan parhaaksi valittu RimitaOats-nestesaippua kuuluu moukarinheittäjän suosikkeihin. Raikkaan tuoksun sekä käsiä hoitavan ja kuivattamattoman koostumuksen lisäksi saavat kätevät pumppupullot saavat Suvilta kiitosta:

Saippuan annostelu sujuu todella kätevästi.

Kunnianosoitus kauralle, tyrnille ja muille Suomen luonnon arvokkaille antimille

RimitaOats-tuotteiden hoitavina ja ravitsevina tehoaineina komeilevat kotimainen kaura ja Pohjanmaan rannikolla villinä varttunut tyrni, jotka kummatkin ovat Suville jo lapsuudesta tuttuja ja tärkeitä luonnon antimia.

Tyrni on kotimainen supertuote ja kunnon vitamiinipommi!

Maanviljelijän tyttärenä peltojen keskellä varttunut urheilija vannoo lähiruoan ja kotimaisuuden nimeen.

Kauraan liittyen minulla on monia hyviä muistoja, kun olen ollut isän traktorin kyydissä viemässä kauraa kuivaamolle.

Kaura ja tyrni ovat arvokkaita ainesosia myös herkän ja atooppisen ihon hoidossa. Suomen luonnon superraaka-aineiden hipiää hellivät ominaisuudet on omakohtaisesti havainnut myös Suvi, jonka atooppinen ja pintakuiva iho ärtyy helposti. Lisähaasteita kärkikahinoissa kisaavan moukarinheittäjän ihonhoitoon tuo runsas treenien jälkeinen peseytyminen, mikä kuivattaa ihoa entisestään. Myös harjoituspaikkojen kuiva sisäilma ja ylipäätään hyvin vaihtelevat olosuhteet aina viimaisista ulkotreeneistä ulkomaanreissujen erilaisiin ilmastoihin laittavat urheilijan atooppisen ihon kovalle koetukselle.

Rimitan tuotteet ovat tehneet ihonpuhdistuksesta miellyttävämpää ja helpottaneet ihoni pintakuivuutta, Suvi ylistää.

Lue lisää meidän tuotteista
Tarjoukset ja uutuudet

Tilaa Rimitan uutiskirje

Saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi

[]