Skip to content

Euroopan paras nestesaippua ponnistaa Pohjanmaalta!

RimitaOats-nestesaippuamme voitti ykköspalkinnon European Natural Beauty Awards -mittelössä, jossa luonnonkosmetiikan kirkkaimpina kimmeltävät helmet kisasivat parhaudesta.

Vuoden 2022 syksyllä Pohjoismaiden parhaaksi nestesaippuaksi valitun RimitaOats-saippuamme menestys vaan yltyy: myös European Natural Beauty Awards -raati valitsi sen ykköseksi marraskuussa 2023. Pohjanmaan rannikolla villinä varttuneen tyrnin ja kotimaisen kauran hoitavaan voimaan luottava saippuamme on kerännyt kahmalokaupalla kehuja etenkin atooppisen ihon omaavilta ja usein käsiään peseviltä. Myös European Natural Beauty Awards -kilpailun tuomaristoon konstailemattoman koostumuksen omaava saippuamme teki suorastaan lähtemättömän vaikutuksen:

  • En usko, että voin enää käyttää mitään muuta saippuaa tämän jälkeen! RimitaOats-saippuasta tuli suosikkini: se on pehmeä iholle, mutta erittäin tehokas, eräs raatilaisista kommentoi.
  • Tämä saippua muutti suihkurutiinini! Siitä on tullut minulle välttämätön. Se on aivan täydellinen!
RimitaOatsSoap_European_Natural_Beauty_Awards_2023

Raikas tuoksu niittää kiitoksia

Myös nestesaippuamme laadukkaat raaka-aineet ja eteerisestä sitruunaruohoöljystä peräisin oleva tuoksu keräsi luonnonkosmetiikan ammattilaisilta kehun poikineen:

  • Tällä saippualla on rauhoittava tuoksu, se on täynnä upeita ainesosia ja toimii hyvin kuivalle iholle.
  • Raikas tuoksu jäi leijailemaan kylpyhuoneeseen pesun jälkeen. Saippua tuntui todella hyvältä iholla!
  • Tuoksuu ihanalle, pesee hellästi ja jättää jälkeensä upean tuoksun. Tätä haluan lisää!
RimitaOats_hand_and_body_soap_pump

Hellästi hoitava saippua jättää ihanan tunteen iholle

RimitaOats -saippuamme on tullut kuuluisaksi aivan erityisesti hoitavuutensa ansiosta – ja tietysti siksi, ettei se kuivata ihoa. Erityiskehuja saippua kerää kuivakätisiltä, joiden ihon se taikoo samettisen pehmeäksi. Näitä ominaisuuksia arvosti myös Euroopan parhaita luonnonkosmetiikkatuotteita haarukoinut raati:

  • Erittäin hyvä saippua, eikä jätä ihoa kuivaksi.
  • 5/5! RimitaOats -saippuassa on erinomainen koostumus ja vaikutus. Jätti niin ihanan tunteen iholle!
  • Pidin todella paljon siitä, kuinka kosteutetulta ihoni tuntui pesun jälkeen. Tämä on supersaippua!

“En tiennyt, että voin rakastaa saippuaa niin paljon!”

Tuunamalla arkisia asioita pikkuisen paremmiksi, saa lisättyä päiviinsä aimo annoksen hemmottelua ja lempeää hoivaa. Yksi tällaisista teoista on käsienpesuaineensa vaihtaminen RimitaOats-nestesaippuaan, jonka laadukkaat raaka-aineet hoitavat ihoa samalla kun kevyen raikas sitruunaruohon tuoksu piristää mieltä.

Tee arkinen ekoteko ja vaihda saippuasi parempaan! Fiksusta valinnasta kiittää sekä iho että ympäristö. Euroopan parhaaksi valitun nestesaippuan kopsautat koriisi tästä.

rimita-oats-lemongrass-pullo768 Europe

RimitaOats – Käsi- ja vartalosaippua, sitruunaruohon tuoksuinen 250 ml
Lue lisää meidän tuotteista
Tarjoukset ja uutuudet

Tilaa Rimitan uutiskirje

Saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi

[]