Skip to content

RimitaGold-arganöljy on monitoimituotteiden kuningas – ja kilpahiihtäjä Anne Kyllösen suosikki

Kilpahiihtäjä Anne Kyllönen löysi RimitaGold-arganöljystä luottokumppanin, joka kulkee aina laukussaan mukana. Monitoimituotteiden aatelistoon lukeutuvalla laatuöljyllä Kyllönen pitää hyvää huolta niin kasvojen ihosta, hiusten kunnosta kuin jalkojenkin pehmeydestä.

Reissaaminen on tiivis osa huippu-urheilijoiden elämää. Tämän tietää myös maamme kärkikaartissa kilpaa hiihtävä Anne Kyllönen, jolle kertyy vuodessa lähes 250 matkapäivää. Koska reissuissa voi kuljettaa mukana vain hyvin rajallisen määrän tarpeellisia tavaroita, Kyllönen luottaa monitoimituotteisiin, joista tärkein on RimitaGold-arganiaöljy:

– Tämä ihonhoidon monitaituri on tullut todella tarpeeseen. Samalla yhdellä tuotteella pystyn pitämään huolta niin kasvojeni ihosta, hiusteni kunnosta kuin jalkojenikin pehmeydestä. RimitaGold-arganiaöljystä on tullut luottotuotteeni, joka kulkee laukussani mukana niin lyhyillä kuin pitkilläkin reissuilla, Kyllönen ylistää.


Reissatessa todetaan monitoimituotteiden mahti

Vaikka kotioloissa kymmenien erilaisten kosmetiikkatuotteiden käyttäminen ei tuottaisikaan tuskaa, matkalle lähtiessä repertuaaria täytyy yleensä rajoittaa. Monikäyttöisyytensä ja pienen kokonsa ansiosta RimitaGold-arganöljy erinomainen matkakumppani: se kulkee kätevästi käsimatkatavaroissa ja ratkaisee valtavan määrän erilaisia ihon- ja hiustenhoidollisia pulmia.


Yksi öljy – kymmenittäin käyttötarkoituksia

Ihoa uudistava, elvyttävä, ravitseva, rauhoittava ja suojaava arganöljy taistelee tehokkaasti ryppyjä vastaan, kosteuttaa limakalvot, auttaa arpien, maksaläiskien ja palaneen ihon hoidossa, hoitaa ja rauhoittaa atooppista ja kuivaa ihoa, tuo tasapainoa rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle, on erinomainen after sun -öljy – ja kaiken kukkuraksi hiusten, parran ja nivelten paras kaveri! RimitaGold-arganöljy tekee melkein kaiken – tosin aamukahveja se ei ole vielä oppinut keittämään.

Lue blogistamme lisää arganöljyn lukuisista hyödyistä ja kymmenistä käyttötarkoituksista!


RimitaGold-arganöljy on valinta paremman maailman puolesta

RimitaGold-arganöljyn valitsemalla teet hyvää itseäsi laajemmalle piirille. Kallisarvoinen öljymme tuotetaan kokonaisvaltaisesti vastuullisesti; ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Arganöljymme valmistamiseen käytettyt arganhedelmät poimineille berbeerinaisille maksetaan hyvästä työstään ylimääräinen korvaus normaalipalkkion lisäksi. Ensimmäisen kylmäpuristuksen tuloksena saatua neitsyt-arganöljyämme ostamalla tuetkin Afrikan naisten arvokasta työtä. RimitaGold-arganöljyn valitsemalla autat sekä itseäsi että berbeeriperheitä voimaan paremmin.

Osta RimitaGold-arganöljy omaksesi tästä

RimitaGold argan fiiliskuva
RimitaGold Arganöljy 50 ml
Lue lisää meidän tuotteista
Tarjoukset ja uutuudet

Tilaa Rimitan uutiskirje

Saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi

[]