Skip to content

RimitaOats käsi- ja vartalosaippua on täydellinen valinta usein toistuvaan käsienpesuun

Nordic Natural Beauty Awards -kilpailussa parhaan nestesaippuan palkinnon pokannut RimitaOats-saippuamme on myös Suomen huippuhiihtäjiin lukeutuvan Anne Kyllösen suosikki.

Käsien peseminen on yksi tärkeimmistä keinoista flunssalta ja vatsataudilta suojautumiseksi, koska putsatessa taudinaiheuttajat poistuvat iholta. Vahva vastustuskyky ja terveenä pysyminen on tärkeää etenkin kilpaurheilijoille. Koska kipeänä treenaaminen ei tietenkään kannata, voivat tiheän sairastelun tuloksena harjoittelumäärät jäädä liian pieniksi. Siksikin on parempi pysyä terveenä ja pestä kätensä säntillisesti.


Kilpaa hiihtävä Kyllönen on aina ollut todella tarkka käsien hygieniasta – ihan jo ammattinsakin vuoksi:

– Pesen käsiäni kymmeniä kertoja vuorokaudessa, hän toteaa.


Etenkin talvella kylmyys, tuiskut ja ankarat olosuhteet yhdessä usein toistuvan pesemisen kanssa saivat Kyllösen käsien ihon kuivumaan pahasti. Avun tähän ongelmaan huippuhiihtäjä sai RimitaOats-nestesaippuasta:

– Kädet tuntuvat pesun jälkeen puhtailta, raikkailta ja pehmeiltä. Tämä tuote on ollut todellinen löytö ja pelastus arjessani, Kyllönen kertoo kiitollisena.Lue blogistamme lisää Nordic Natural Beauty Awards -palkitusta nestesaippuastamme:

Testaa ja totea käsien ihoa hoitavat ominaisuudet ja lempeä pesuteho ihan itse – osta palkittu nestesaippua omaksesi tästä:

RimitaOats – Käsi- ja vartalosaippua, sitruunaruohon tuoksuinen 250 ml
RimitaOats – Käsi- ja vartalosaippua, sitruunaruohon tuoksuinen 250 ml
Lue lisää meidän tuotteista
Tarjoukset ja uutuudet

Tilaa Rimitan uutiskirje

Saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi

[]