Skip to content

RimitaDeo on luotettava kainalokaveri: se ei petä hikisimmälläkään hetkellä

Mistä löytää oikeasti toimiva luonnonkosmetiikkadeodorantti? Tätä on moni jo vuosien ajan tuskaillut. Visaiselta vaikuttavaan pulmaan on kuitenkin sangen simppeli ratkaisu: todella toimivaa RimitaDeo-deodoranttia käytettäessä hiki ei taatusti haise!

Elämä on matka, joka pistää toisinaan hikoiluttamaan. Helteiden hehkutellessa, hormonien hyrrätessä tai kiireisenä kipittäessä hikeä tuppaa pukkaamaan. Ja hyvä, että pukkaa: hikoilu auttaa kehoamme niin lämmönsäätelyssä kuin kuona-aineidenkin poistamisessa. Hikirauhasten tärkeää toimintaa ei siis kannata estää antiperspiranttien avulla vaan järkevämpää on käyttää deodorantteja, jotka hillitsevät hien hajua. Annetaan siis 2,6 miljoonaan hikirauhasemme tehdä omia hommiaan ja keskitytään hajun nujertamiseen!

– Kosmetiikkateollisuus on vuosikymmenten ajan hionut tehokkaita ratkaisuja hienhajun poistoon ja hikoilun ehkäisemiseen. Kun valmistajat taannoin keksivät dödöjen raaka-aineeksi alumiinin ja olivat todella tyytyväisiä sen tehoon, alettiin alumiinia käyttää kainaloon laitettavissa tuotteissa yleisesti, Rimita Greenin kehutut (ja taatusti alumiinittomat) RimitaDeo-deodorantit ideoinut Minna Uusitalo pohjustaa.

Kasvanut tietoisuus alumiinin haitoista on saanut entistä useamman kääntämään katseensa alumiinittomien luonnonkosmetiikkadeodoranttien suuntaan – etenkin, kun “perusmarkettien” deodorantit ovat usein kemikaalikoostumukseltaan tymäkkää tavaraa, mikä aiheuttaa etenkin monelle herkkäihoisille ihoärsytystä ja/tai allergiaa.


Puhdas hiki ei haise

Hajuun “syyllisiä” ovat hiessä elelevät bakteerit, joihin vaikuttamalla myös hien saa hajuttomaksi. Deodoranttien toimintaperiaate perustuukin juuri tähän: ne tappavat bakteereita ja pitävät kainalot raikkaina tuoksujensakin ansiosta.

– On todella haastavaa luoda pitäviä, luonnollisiin raaka-aineisiin perustuvia antibakteerisia ratkaisuja hienhajun hillitsemiseksi, deodoranttien valmistamiseen pieteetillä paneutunut Uusitalo kertoo.

Onneksi olemassa kuitenkin on myös luonnonkosmetiikkalaatuisia deodorantteja, joissa hellävaraisuus ja tehokkuus paiskaavat iloisesti kättä — sellaisten helmenä kimmeltää esimerkiksi supersuosittu RimitaDeo!

RimitaDeon kiitelty teho perustuu antibakteerisuuteen. Hienhajua vastaan tämä luotettava kainalokaveri taistelee mm. aloe veran, laventelin, kamomillan ja sitruunan voimin; RimitaDeon teho kumpuaa luonnon antimista.


RimitaDeo sai alkunsa todellisesta tarpeesta

RimitaDeon kehityksen lähtökohtana oli todellinen tarve: mikään Minna Uusitalon testaamista luonnonkosmetiikkadeodoranteista ei toiminut hänellä tarpeeksi hyvin. “Tavalliset” deodorantit puolestaan aiheuttivat allergisen reaktion eikä Minna halunnut niitä muutenkaan käyttää:

– Ekologisen ihonhoidon parissa toimineena tiesin, miten vahingollista on laittaa myrkkyjä kainalon kautta kehoon, hän toteaa.

Kun sopivaa deodoranttia ei siis ollut tarjolla, piti sellainen kehittää itse. Minna ryhtyi tuumasta toimeen ja vuoden kuluttua kehitystyö oli valmis. Kemistin tekemä reseptiikan hienosäätö oli olennaisen tärkeää, jotta teknisesti vaativa tuote saatiin onnistumaan: toimivaa alumiinitonta deodoranttia ei todellakaan väsätä summanmutikassa!

– Välillä kehitystyö eteni yhden askeleen eteen ja kaksi taaksepäin — mutta sinnikkäästi puurtamalla pääsimme lopulta maaliin, Minna muistelee todeten samaan hengenvetoon useamman version käydyn läpi ennen lopullisen tuotteen valmistumista.


RimitaDeo on valittu Ruohonjuuren parhaaksi tuotteeksi — eikä syyttä!

RimitaDeo -luonnondeodorantti ei sisällä alumiinia, etanolipohjaista alkoholia tai ruokasoodaa. Se ei myöskään tahraa vaatteita tai aiheuta minkäänlaista tuhoa. Haittoja ei siis ole mutta hyötyjä sitäkin enemmän! Niistä keskeisempänä: tämä luonnon antimista tehonsa tempaiseva deodorantti todella toimii!

Ei olekaan ihme, että RimitaDeo valittiin taannoin hyvinvointia edistäviä tuotteita myyvän Ruohonjuuren parhaaksi tuotteeksi: “Rimita Green -deodorantti on teholtaan ylivertainen kainalokaveri, joka pitää hienhajut visusti kurissa. Tämä taidonnäyte pitää pintansa sekä myötä- että vastamäessä ja osoittaa selkeästi sen, ettei tehokkaan deodorantin ole pakko tukkia hikirauhasia”, Ruohonjuuren henkilökunnasta koostunut raati perusteli valintaansa.


Sensitive-deodorantti hemmottelee herkkäihoisten kainaloita

Sittemmin alkuperäisen RmitaDeon rinnalle kehitettiin tuoksuton Sensitive-versio, joka onkin kerrassaan oivallinen vaihtoehto heille, jotka ovat pitäneet perinteisen Rimita-deodorantin tuoksua liian vahvana. Sensitive-version toimintateho on yhtä hyvä kuin ensimmäisenkin Rimita-deodorantin.

– RimitaDeo Sensitive kehitettiin tuoksuyliherkkiä varten. Sen pohja on sama kuin RimitaDeon. Siitä puuttuvat vain tuoksut sekä limoneeni ja linalooli, joille monet ovat herkistyneet. Ja toki on paljon ihmisiä, jotka valitsevat tuoksuttoman vaihtoehdon, vaikkei heillä olekaan mitään yliherkkyyksiä, Minna kertoo.


Toimivissa luonnondeodoranteissa kiteytyy Rimita Greenin missio

RimitaDeot on oivallinen esimerkki Rimita Greenin tuotteista ja samalla myös yrityksen toiminnan tarkoituksesta: RimitaDeot ovat luonnollisia, kohtuuhintaisia ja toimivia tuotteita, jotka helpottavat ihmisten päivittäistä elämää. Natrue-luonnonkosmetiikkasertifioidut RimitaDeo-deodorantit ovat helppokäyttöisiä eivätkä ne tahraa vaatteita.

– Tahraamattomuus on todella tärkeä asia, toteaa Minna, joka tunnustaa taannoin pilanneensa useita puseroitaan läiskät vaatteisiin jättäneillä deodoranteilla.

Yksi RimitaDeojen suosion salaisuuksista on myös se, että sopivat kaikille.

– Deodoranttimme ovat unisex-tuotteita, joita voi suositella myös teinin ensimmäiseksi deodorantiksi tai raskaana oleville, Minna suosittelee.

Rimita Greenin filosofiaan kuuluu tuotteiden kohtuuhintaisuus:

– Kun kehitimme RimitaDeoa, mielessäni oli opiskelijatyttö. Halusin varmistaa, että esimerkiksi myös hänellä on varaa ostaa toimiva ekodeodorantti ja näin tehdä hyvä valinta kehonsa puolesta, Minna linjaa.

Hänen mielestään yksi arjen isoimmista omaan kehoon liittyvistä ekoteoista onkin valita luonnollinen deodorantti kemikaalikimaroiden sijaan.

RimitaDeo on myös Minna Uusitalon jokapäiväinen kainalokaveri — myös siksi hän iloitsee siitä, myös luonnondeodorantista vyöryy valmistajalleen positiivista palautetta.  

– Tuntuu tosi hyvältä, että on voinut auttaa monia ihmisiä löytämään toimivan ja luonnollisen ratkaisun hienhajua vastaan. Tehdään yhdessä hyvää itsellemme ja luonnolle!

RimitaDeo Sensitive – tuoksuton alumiiniton deodorantti 50 ml
rimitadeo aluminium free deodorant
RimitaDeo – alumiiniton deodorantti 50 ml
Lue lisää meidän tuotteista
Tarjoukset ja uutuudet

Tilaa Rimitan uutiskirje

Saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi

[]