Skip to content

Puhdista ihosi hellävaraisesti hoitaen: RimitaOats-puhdistusöljyt ravitsevat ja kosteuttavat

Kotimaiset RimitaOats-tuotteet ovat ylistys Suomen luonnon ainutlaatuisille antimille. Hoitavia, kosteuttavia ja ravitsevia vaikutuksiaan suihku- ja kasvojenpuhdistusöljyihin tarjoilevat mm. ihoa rauhoittava kaura ja vitamiinipomminakin tunnettu tyrni.

Suomen puhtaan luonnon antimet ovat Rimita Greenin inspiraation lähde.

– Haluamme jatkojalostaa pohjolan luonnon fantastisia kasveja ja tehdä niistä ihmisten arkea parantavia tuotteita, Minna Uusitalo linjaa.

Pehmeästi vaahtoavissa RimitaOats-kasvojenpuhdistus- ja suihkuöljyssä kosteuttava kaura ja ravitseva tyrni tekevätkin taikojaan herkkääkin hipiää hoitaen. Kauran ja tyrnin tehosta ammentavan RimitaOats-sarjan ideana on puhdistaa iho samalla hoitaen ja kosteuttaen sitä. Näin menetellen ihosta tulee elinvoimaisempi ja hyvinvoiva.

– Usein ihon puhdistuksessa käytetään liian peseviä ja kuivattavia tuotteita.  RimitaOats-sarjan idea onkin tuoda kosteuttaen hoitavaa puhdistusta iholle, Minna toteaa.

Hän kertoo RimitaOats-tuotteiden kehityksen kestäneen noin vuoden verran. Sarjan suihku- ja kasvojenpuhdistusöljyt kehitettiin melkeinpä yhtäaikaisesti. Perusidea molemmissa öljypuhdistustuotteissa on sama: tyrni- ja kaurapohjainen hoitava öljyseos, joka puhdistaa muttei kuivata ihoa. Kevyesti vaahtoava koostumus tekee tuotteista paremmin puhdistavan, iholta helposti poispestävän ja sellaisen, joka ei liukastuta lattioita. Kun öljypohjaisten putsareiden reseptit oli hiottu loppuun ja valmiit tuotteet olivat omassa käytössä todettu toimiviksi, tehtiin niille vielä lakisääteiset tuoteturvallisuustestaukset ulkopuolisen auktorisoidun testaajan toimesta.


RimitaOats-kasvojenpuhdistusöljy puhdistaa lempeästi kuivankin ihon!

Kotimainen RimitaOats-kasvojenpuhdistusöljy on kerännyt kehuja etenkin hurmaavan tuoksunsa ja ainutlaatuisen käyttömukavuutensa ansiosta. Hellävarainen ja ylelliseltä tuntuva puhdistusöljy loihtii ihon ihanan puhtaaksi jättäen jälkeensä samettisen pehmeän tunteen. 

Myös kuivasta tai pintakuivasta epäpuhtaudet on tärkeää saada poistetuksi — kuitenkin siten, ettei ihoa tule kuivattaneeksi lisää. Tällöinkin RimitaOats-kasvojenpuhdistusöljy on loistava valinta: pehmeästi vaahtoavana se puhdistaa paremmin ja lempeämmin. Hellävarainen ja vaahtoava öljy on myös helppo huuhtoa iholta pois.  


Mineraalimeikki ja aurinkovoiteet pois iholta varsin vaivattomasti

Kuivan, pintakuivan ja atooppisenkin ihon puhdistamiseen sopiva RimitaOats-kasvojenpuhdistusöljy on erinomainen apuri myös silmä- ja mineraalimeikin tai aurinkovoiteiden poistamiseen sekä kaksoispuhdistukseen. Hellävaraisesti puhdistava öljy on saanut kiitosta myös monilta atoopikoilta.

Kesällä aurinko hellii ihoa, joka monella meistä on pohjoismaisen vaalea ja ohut. Hemmottelun ohella auringonsäteet kuivattavat — tai pahimmillaan polttavat hipiäämme, ettei sitä ole suojannut aurinkovoitein. Kemiallisiin filttereihin perustuvien aurinkovoiteiden sijaan kannattaa hankkia luonnonkosmetiikkalaatuinen aurinkovoide, joka fysikaalisen suojansa ansiosta on ystävällinen niin iholle kuin ympäristöllekin. Ei siis anneta kovien kemikaalien vahingoittaa vesistöjämme ja niiden eliöitä tulevanakaan kesänä!

Ihon suojaaminen auringolta siis kannattaa — selvähän se! Paisteisen päivän päätyttyä aurinkovoiteet on hyvä myös poistaa iholta, jotta hipiämme saisi rauhassa uudistua yön aikana. RimitaOats-tuotteiden avulla sinnikkäimmätkin aurinkovoiteet saa pestyksi varsin vaivattomasti sekä kasvojen että vartalon iholta.

Aurinkovoiteiden poistamiseen hemmottelevaa lisätehoa saa, kun RimitaOats-kasvojenpuhdistusöljyä lorauttaa konjac sponge -kasvosieneen ja puhdistaa kasvonsa tällä lempeästi hierovalla yhdistelmällä. Vartalon iholle siveltyjä aurinkovoiteita poistettaessa RimitaOats-suihkuöljyä vastaavasti tipautellaan konjac sponge -vartalosieneen, jolloin aurinkovoiteet lähtevät livakasti koko keholta.


Kaksoispuhdistus kotimaisin tuottein

Trendikäs kaksoispuhdistuskin onnistuu nyt myös kotimaisin tuottein: RimitaOats -kasvojenpuhdistusöljy, RimitaTriple-puhdistusvaahto ja -kasvovesi puhdistavat ihon hoitaen ja kosteuttaen.

Ylelliseksikin kehuttu kasvojenpuhdistusöljy on kerännyt kaksoispuhdistajiltakin kosolti kiitosta myös siksi, että se jättää ihon samettisen pehmeän tuntuiseksi. Monien muiden ohella myös Rimita Greenin Minna on täysin hurmaantunut kasvojenpuhdistusöljyn lempeästä hoitavuudesta:

– Puhdistan sillä kasvojeni ihon aamuin illoin. Sen kevyesti vaahtoava ja hoitaen puhdistava rakenne tuntuu iholla ihanalta. Olen käyttänyt öljyputsaria päivittäin vuoden verran ja suosittelenkin sitä lämmöllä myös aikuiselle iholle, Minna kannustaa.


RimitaOats-suihkusöljy sulostuttaa suihkuhetkiä

Kuivaakin ihoa lempeästi pesevä RimitaOats-suihkuöljy on ylelliseltä tuntuva suihkuseuralainen, joka puhdistaa iholta tehokkaasti myös aurinkovoiteet. Ihoa ravitseva RimitaOats-suihkuöljy rauhoittaa ja kosteuttaa myös auringon kuivattamaa ihoa. Tehonsa RimitaOats-suihkuöljy ammentaa kaurasta ja tyrnistä, jotka rauhoittavat, hoitavat ja kosteuttavat ihoa lempeästi.  

Kevyesti vaahtoava suihkuöljy ei siis kuivata ihoa laisinkaan — päinvastoin: ravitseva ja hoitava pesutuote kosteuttaa ihoa jättäen jälkeensä pehmeän tunteen. Monet kuivaihoisetkin ovat kiitelleet sitä, ettei heidän tarvitse rasvata ihoaan joka kerta suihkuöljypesun jälkeen.

RimitaOats-suihkuöljy tarjoaa myös käyttäjälleen pienen ripauksen arjen aromaterapiaa: tuotteen mieto tuoksu on peräisin eteerisestä neroli-öljystä, jonka vaikutus on mielialaa nostattava ja elämäniloa kirvoittava. Tiesitkö muuten, että neroli on yksi arvokkaimmista eteerisistä öljyistä? Yhteen litraan eteeristä neroli-öljyä tarvitaan peräti tuhat kiloa appelsiinkukkia!


Kaura ja tyrni luonnonkosmetiikan raaka-aineina

Hellävaraisena hoivaajana tunnettu kaura kosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa ihoa vähentäen sen tulehduksia. Ärtymiseltä ja kuivumiselta ihoa suojaavan, antioksidanttisen kauran sisältämät saponiinit puhdistavat ihoa lempeästi jättäen jälkeensä silkkisen pehmeän tunteen.

Rimitan tuotteissa käytetään suomalaista kauraa. Tiesitkö muuten, että pieni Suomemme on toiseksi suurin kaurantuottaja koko suuressa maailmassa? RimitaOats-tuotteiden villinä varttunut tyrni on peräisin Pohjanmaan saaristosta. Ei ole sattumaa, että kotimaisista marjoista nimenomaan tyrni valikoitui yhdeksi Rimitan pääraaka-aineista:

– Teimme yhteistyötä suomalaisten marjojen hyötyjä runsaasti tutkineen Teknologian tutkimuskeskuksen (VTT) kanssa. Tämän tuloksena selvisi, että tyrni on todellinen supermarja, joka on tulvillaan ihonkin hyvinvoinnille tärkeitä antioksidantteja, omega-rasvahappoja ja vitamiineja, Rimita Greenin Minna Uusitalo pohjustaa.

Vaativat kasvuolosuhteet ja lyhyen kesämme intensiivinen valo tekevät suomalaisesta tyrnistä tutkitusti Keski-Euroopassa kasvanutta marjaa tehokkaamman ja ravinnetiheämmän raaka-aineen myös ihonhoitotuotteisiin.

– Pohjanmaalaisena yrityksenä tyrni oli meille luonnollinen valinta. Pohjanmaan rannikko on yksi harvoista paikoista maailmassa, jossa tyrni kasvaa luonnonvaraisena, Minna toteaa jatkaen:

– Perinteisesti syyskuun aurinkoisina päivinä vene suunnataan kohti rannikon ulkosaaria, joissa tyrni kasvaa villinä. Tyrniretki on moniaistillinen luontoelämys; meren aallot tyrskyvät rantakallioille samalla kun syysaurinko loistaa kilpaa oranssien tyrnimarjojen kanssa. Kun tyrnin piikkiset oksat alkavat kiusata liikaa, istahdetaan rantakalliolle kahvitauolle ja katsellaan horisonttiin — siinä on elämystä kerrakseen!

Tyrni onkin täyttä tavaraa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin nautittuna. Kaikkia kolmea “ihovitamiinia” (A-, C- ja E-vitamiinia) sisältävä tyrni kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa rauhoittaen liiallista talineritystä. Antioksidanttipitoinen tyrni taistelee myös ryhdikkäästi ryppyjä vastaan hidastaen ikääntymisen merkkien ilmestymistä iholle. Omega-rikkautensa ansiosta tyrni on myös kuivan ihon ylin ystävä.

RimitaOats – Body Oil Cleansing – Suihkuöljy 250 Ml
RimitaOats – Body Oil Cleansing – Suihkuöljy 250 Ml
RimitaOats – Kasvojenpuhdistusöljy – 100 Ml
RimitaOats – Kasvojenpuhdistusöljy – 100 Ml
RimitaOats – Käsi- Ja Vartalosaippua, Sitruunaruohon Tuoksuinen 250 Ml
RimitaOats – Käsi- Ja Vartalosaippua, Sitruunaruohon Tuoksuinen 250 Ml
RimitaOats – Käsi- Ja Vartalosaippua, Basilikan Tuoksuinen 250 Ml
RimitaOats – Käsi- Ja Vartalosaippua, Basilikan Tuoksuinen 250 Ml
Lue lisää meidän tuotteista
Tarjoukset ja uutuudet

Tilaa Rimitan uutiskirje

Saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi

[]