Loading...

RimitaTriple – Cleansing foam 100 ml

Facial cleansing foam

(4 customer reviews)

13.00

RimitaTriple is a completely natural cleansing foam that does not dry out the skin.

The sea buckthorn, yarrow and greater plantain cleanse and strengthen the skin naturally.

Product development, manufacturing and raw materials from Finland.

13.00

A really gentle and moisturizing cleansing product! Removes makeup well without drying the skin, I use a lot of makeup myself and this works! First oil cleansing for the eyes and then with this the eyes and the whole face - TOP! <3 And a really sufficient product. I recommend it.”

A suitable soft and gentle cleansing product for everyday use. I have used it with the facial cleansing cloths for both face and eye make-up cleaning. Works great for both. The foam feels really good, and not too fragrant.”

Ei ole koskaan ennen saippua jättänyt näin hyvää tuntumaa käsiin. Tuntuu ihan mahtavalta kun koko talven on kädet olleet kuivana, kun joutuu niin usein pesemään. Oatsista jäi ihanan pehmeä tunne iholle.

A really gentle and moisturizing cleansing product! Removes makeup well without drying the skin, I use a lot of makeup myself and this works! First oil cleansing for the eyes and then with this the eyes and the whole face - TOP! <3 And a really sufficient product. I recommend it.”

Finnish sea buckthorn, yarrow and greater plantain.

4 reviews for RimitaTriple – Cleansing foam 100 ml

 1. FI

  Hanna

  Sopivan pehmeä ja hellävarainen puhdistustuote jokapäiväiseen käyttöön. Olen käyttänyt kesto puhdistuslappujen kanssa sekä kasvojen, että silmämeikin puhdistukseen. Toimii molempiin erinomaisesti. Vaahto on todella hyvän tuntuinen, eikä liian tuoksuva.

 2. FI

  Green Lover

  Todella hellävarainen ja kosteuttava puhdistustuote! Poistaa meikin hyvin kuivattamatta ihoa, käytän itse paljon meikkiä ja tämä toimii! Ensin silmiin öljypuhdistus ja sitten tällä silmät ja koko kasvot – HUIPPU! <3 Ja todella riittoisa tuote 🙂 Suosittelen!

 3. FI

  Susanna

  Ihan mahtava putseri! Ei ole kuivattanut kuivaa ja atooppista ihoani. Iho jää pehmeäksi puhdistuksen jälkeen ja helppo imeytyä muut tuotteet iholle, puhdistuksen jälkeen.
  Pullo on käsittämätön riittoisaa, toisin ihan viimeiset vaahdot vähän vaivalla tulee pullosta ulos. En nyt kuitenkaan tämän takia tähtiä vähennä. Monia, kalliitakin tuotesarjoja on tullut käytettyä, mutta tämä voittaa mennen tullen ne. Kotimaisuus, raaka-aineet jne, lisäksi iso tekijä on ettei sisällä linaloolia ja limoneenea. Olen näille herkistynyt ja siksi hieman harmittaa, kun en voi ottaa myös kavsovettä käyttöön.

 4. FI

  Iina

  Tämä tuote on todella tehokasta ja riittoisaa, pieni painallus riittää puhdistamaan jopa silmämeikinkin! En yleensä pidä puhdistusvaahdoista koska ne kuivattavat ihoa, mutta tämä ei sitä tee. Iho jää mukavan pehmeäksi ja puhtaaksi. Käytän tätä yhdessä RimitaTriple kasvoveden kanssa.

Show only reviews in EN (0)

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Others also bought

 • All, Face

  RimitaOats – Facial Cleansing Oil – 100 ml

  19.50
 • All, Face

  RimitaTriple – Facial toner 100 ml

  13.00
 • All, Face

  RimitaTriple – Facial cream 50 ml

  33.90
 • All, Body

  RimitaOats – Hand and Body Soap, Lemongrass Essential Oil 250 ml

  9.90