Loading...

RimitaTriple – Cleansing foam 100 ml

Facial cleansing foam

5/5

13.00

RimitaTriple is a completely natural cleansing foam that does not dry out the skin.

The sea buckthorn, yarrow and greater plantain cleanse and strengthen the skin naturally.

Product development, manufacturing and raw materials from Finland.

13.00

Finnish sea buckthorn, yarrow and greater plantain.

4 reviews for RimitaTriple – Cleansing foam 100 ml

 1. Hanna

  Sopivan pehmeä ja hellävarainen puhdistustuote jokapäiväiseen käyttöön. Olen käyttänyt kesto puhdistuslappujen kanssa sekä kasvojen, että silmämeikin puhdistukseen. Toimii molempiin erinomaisesti. Vaahto on todella hyvän tuntuinen, eikä liian tuoksuva.

 2. Green Lover

  Todella hellävarainen ja kosteuttava puhdistustuote! Poistaa meikin hyvin kuivattamatta ihoa, käytän itse paljon meikkiä ja tämä toimii! Ensin silmiin öljypuhdistus ja sitten tällä silmät ja koko kasvot – HUIPPU! <3 Ja todella riittoisa tuote 🙂 Suosittelen!

 3. Susanna

  Ihan mahtava putseri! Ei ole kuivattanut kuivaa ja atooppista ihoani. Iho jää pehmeäksi puhdistuksen jälkeen ja helppo imeytyä muut tuotteet iholle, puhdistuksen jälkeen.
  Pullo on käsittämätön riittoisaa, toisin ihan viimeiset vaahdot vähän vaivalla tulee pullosta ulos. En nyt kuitenkaan tämän takia tähtiä vähennä. Monia, kalliitakin tuotesarjoja on tullut käytettyä, mutta tämä voittaa mennen tullen ne. Kotimaisuus, raaka-aineet jne, lisäksi iso tekijä on ettei sisällä linaloolia ja limoneenea. Olen näille herkistynyt ja siksi hieman harmittaa, kun en voi ottaa myös kavsovettä käyttöön.

 4. Iina

  Tämä tuote on todella tehokasta ja riittoisaa, pieni painallus riittää puhdistamaan jopa silmämeikinkin! En yleensä pidä puhdistusvaahdoista koska ne kuivattavat ihoa, mutta tämä ei sitä tee. Iho jää mukavan pehmeäksi ja puhtaaksi. Käytän tätä yhdessä RimitaTriple kasvoveden kanssa.

Show only reviews in EN (0)

Add a review

Your email address will not be published.