Loading...

RimitaLuxe kultanaamio kasvoille

(1 tuotearvio)

90.00

Kultanaamio on kasvoillesi tarkoitettu hämmästyttävän tehokas ihonhoitomenetelmä. Kyseessä ei ole mikään uusi keksintö, vaan kultaa on käytetty ihonhoitoon jo vuosituhansia. Nyt kullan ihoa hoitavat ominaisuudet on löydetty uudestaan.

RimitaLUXE on puhdasta 24 karaatin kultaa ilman mitään lisäaineita. Sen vaikutukset ovat hämmästyttäviä: Se silottaa ryppyjä, kiinteyttää ja heleyttää ihoa (RimitaLUXE on kliinisesti testattu sveitsiläisellä ihonhoitoklinikalla).

90.00

Kultaa on käytetty ihonhoitoon jo muinaisten roomalaisten ja egyptiläisten ajoista alkaen. Muun muassa Kleopatran kerrotaan käyttäneen kultanaamiota ihonhoidossaan. Nyt myös sinä voit seurata Kleopatran jalanjälkiä ja raikastaa ihoasi RimitaLUXEN kultanaamiolla. Voiko mikään olla yhtä luksusta, kuin kullan käyttäminen kaunistautumiseen?

RimitaLUXE on puhdasta 24 karaatin kultaa ilman mitään lisäaineita. Sen vaikutukset ovat hämmästyttäviä: Se silottaa ryppyjä, kiinteyttää ja heleyttää ihoa (RimitaLUXE on kliinisesti testattu sveitsiläisellä ihonhoitoklinikalla).

RimitaLUXE on erinomainen ja luonnollinen valinta osaksi ammattimaista kasvojenhoitoa. Kultahoidot ovat saatavilla hyvinvarustetuista kauneushoitoloista. RimitaLUXE -hoidot on suunniteltu sinulle, joka arvostat korkealaatuista ihonhoitoa ilman lisäaineita.

Mihin kultanaamion teho perustuu?
Kulta aktivoi ihosoluja ja verisuonia, joka puolestaan parantaa verenkiertoa. Verenkierron parantuminen nostaa ihosolujen aineenvaihduntaa, jonka ansiosta iho puhdistuu tehokkaammin. Tästä syntyy RimitaLUXE:n ainutlaatuiset vaikutukset: tulehdustilat ja rypyt vähenevät ja ihosta tulee kiinteämpi ja elinvoimaisempi.

Ihon ulkonäköön vaikuttaa vahvasti ihon elastisuus ja kosteustasapaino. Kultanaamion käyttö kasvoille voi lisätä ihon elastisuutta ja vähentää kuivuutta, jonka ansiosta sillä on myös ikääntymistä hidastava vaikutus.

1 arvio tuotteelle RimitaLuxe kultanaamio kasvoille

 1. FI

  Ritva Janhunen

  Sain hoidon ultraäänihoidon jälkeen käydessäni kasvohoidossa. Aivan ihana tunne sen jälkeen ja myös koko vuorokauden sen jälkeen, iho suorastaan hehkui.

Show only reviews in FI (1)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muut ostivat myös

 • Elixir terapeuttinen öljy Children (rauhoittava lapsille) 10 ml

  16.90
 • Elixirin terapeuttinen öljy masentuneille eläimille 10 ml

  16.90
 • Rimita Green Luonnollinen ja vegaani Solara konetiskiaine

  Luonnollinen ja vegaani Solara konetiskiaine

  18.90
 • Rimita ekologinen meikkipussi

  39.90