Loading...

Rimita ekologinen meikkipussi

39.90

Rimita meikkipussi on suomalaista designia ja käsityötä kestävimmillään. Se kestää sekä aikaa että kulutusta. Kestävä ja pestävä!

39.90

Rimita meikkipussi on suomalaista designia ja käsityötä kestävimmillään. Tyylikkään ulkonäkönsä ja laadukkaiden materiaaliensa ansiosta se kestää sekä aikaa että kulutusta. Meikkipussi on pestävä, joten kassiin vahingossa levinneet meikit eivät tarkoita uuden meikkikassin hankintaa – vähän vettä ja pesuainetta ja kassi on taas kuin uusi!

Kestävyyden lisäksi Rimita meikkipussi on kierrätystä parhaimmillaan: se valmistetaan Suomessa käsityönä pellavasta ja vanhoista videonauhoista. Kierrätysmateriaalista valmistettu kassi on täydellinen säilytyspaikka kosmetiikkavarastoosi mahdollisesti kuuluville luonnonkosmetiikkatuotteille – ja totta kai myös perinteiselle kosmetiikalle.

Käsilaukun pohjalle kadonnut tai rikkoontunut kosmetiikkapurkki on varmasti monelle tuttu ongelma – erillisen meikkikassin avulla säästät itsesi tältä ongelmalta. Meikkikassi on juuri sopivan kokoinen kaikkien tärkeimpien meikkiesi säilömiseen. Pussi avautuu yläosasta vetoketjun avulla, joten näet yhdellä silmäyksellä pussisi sisällön.

Minkähän tarinan sinun Rimita meikkipussisi voisi kertoa?

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Show only reviews in FI (0)

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rimita ekologinen meikkipussi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muut ostivat myös

 • Rimita Pesukinnas Sensitive

  Rimita Pesukinnas Sensitive

  8.90
 • Elixirin terapeuttinen öljy stressaantuneille eläimille 10 ml

  16.90
 • Solara yleispesuaine 1 L

  8.90
 • Rimita ekologinen meikkipussi

  39.90