Loading...

Elixir Présence Vartalovoide 200 ml

(1 tuotearvio)

24.90

Luonnollinen Présence vartalovoide tuo ihonhoidon uudelle tasolle. Se kosteuttaa ja hoitaa vartalon ihoa tehokkaasti. Miellyttävä koostumus myös varmistaa todella hyvän imeytyvyyden jättäen pehmeän tunteen iholle.

Tuote myynnissä vain Suomessa.

Luonnollinen Présence vartalovoide tuo ihonhoidon uudelle tasolle. Se kosteuttaa ja hoitaa vartalon ihoa tehokkaasti. Miellyttävä koostumus myös varmistaa todella hyvän imeytyvyyden jättäen pehmeän tunteen iholle. Ihoa hellivän kokemuksen täydentää hienostunut kukkainen tuoksu, jonka sisältämät Bachin kukkauutteet on valittu vahvistamaan sisäistä rauhaa sekä luomaan uudenlaista positiivista näkökulmaa ympäristöön. Présence vartalovoide on oiva tapa virkistää kehoa ja mieltä kiireisen arjen keskellä. Se tuo ripauksen luksusta arkeen.

Présence vartalovoide on pakattu tyylikkääseen lasipulloon ja toimii myös kauniina sisustuselementtinä kylpyhuoneessa.

Hehkuvan ihon viholliset

Iho on ihmisen suurin elin. Sillä on lukuisia erilaisia tehtäviä, joista tärkeimpiä ovat muun muassa elimistön suojakerroksena toimiminen ja kuona-aineiden poisto. Silkkisen pehmeä ja hehkuva iho on monella tavoitteena, mutta tämän esteenä on lukuisia ihon laatuun vaikuttavia tekijöitä – lämpötilan vaihtelut, ikääntyminen sekä sisäiset tekijät vaikuttavat ratkaisevasti ihon rakenteeseen ja ulkonäköön.

Vartalovoide pelastaa kuivuneen ihon

Suomalainen iho on neljästä vuodenajasta johtuen kovalla koetuksella – talvella paukkupakkaset kuivattavat ihoa ja kesällä sitä vaurioittaa porottava aurinko.

Isolla osalla talven miinusasteet kuivattavat ihoa välillä hyvinkin pahasti. Iho voi reagoida myös monella muulla tavalla talven pakkasasteisiin – esimerkiksi ihottumalla tai ihohuokosten tukkeutumisella. Ihon kuivuminen ja muu oireilu johtuu ilmankosteuden laskusta. Myös sisätiloissa käytetty lämmitys toimii syyllisenä ihon kunnon rapistumiseen talvella. Elixirin Présence -vartalovoide toimii tehokkaana kosteuttajana pakkasen rikkomalle iholle.

Kesäisin paistava aurinko taas voi aiheuttaa ihon ennenaikaista vanhenemista. Tämän seurauksena iho menettää kimmoisuuttaan ja muuttuu ryppyiseksi. Ihonhoitoa ei siis sovi unohtaa myöskään kesällä, vaikka pakkasen kuivattama iho onkin jo kaukainen muisto!

Ihon palaminen liiallisen auringonoton seurauksena on monelle tuttua. Palamisen merkkejä ovat punoitus, aristus, kipu ja kutina. Nämä ovat seurausta auringonpolttaman aiheuttamasta tulehdusreaktiosta. Palaneen ihon pelastajana toimii esimerkiksi luonnomukainen aloe vera -geeli.

Ikääntyvän ihon toimintakyky heikkenee

Ikääntyminen aiheuttaa myös omat haasteensa ihonhoidolle. Ikääntyvä iho ohenee ja sen toimintakyky heikkenee. Tästä johtuen iho kuivuu ja vaurioituu herkemmin. Ikääntyminen vähentää myös ihon kimmoisuutta ja alentaa sen puolustuskykyä. Ihon ikääntyminen on väistämätöntä, joten se on meillä kaikilla edessä. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että iän iholle aiheuttamia muutoksia voi kuitenkin hidastaa. Toimenpiteet on paras aloittaa jo mahdollisimman nuorena: suurimpia muutoksia saa aikaan terveellisillä elämäntavoilla ja suojautumalla auringon UV-säteiltä.

Sisäiset tekijät hehkuvan ihon esteenä

Ulkoiset tekijät eivät ole siis ihon ainoat viholliset, vaan myös ruokavalio, stressi, väsymys sekä hormonaaliset muutokset voivat vaikuttaa ihon terveyteen. Täydellinen iho saavutetaan ulkoisen ja sisäisen hoidon hyvällä tasapainolla – laadukas vartalovoide ja ravinteikas ruokavalio toimivat molemmat ihosi hyväksi. Stressin vähentäminen on helpommin sanottu kuin tehty, mutta tässä on silti tavoite, johon kannattaa pyrkiä. Stressi ja väsymys ovat monesti kytköksissä toisiinsa, joten varmistamalla riittävän levon ja palautumisen teet jo paljonkin asian eteen. Kiireettömät ja rauhoittavat hetket suihkun jälkeen ihonhoidon parissa saattavat myös auttaa stressittömämmän elämän saavuttamisessa.

Présence on virkistävä ja hyväntuoksuinen vartalovoide, joka tuo arkeesi ylellisyyttä.

1 arvio tuotteelle Elixir Présence Vartalovoide 200 ml

  1. FI

    luonnonkosmetiikan käyttäjä

    Täyden kympin vartalovoide! Tuoksu, koostumus, imeytyvyys – kaikki priimaa. Rahansa arvoinen tuote, tuoksu todella tuo naisellisen olon ja virkistää mieltä. 🙂

Show only reviews in FI (1)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muut ostivat myös

RimitaGold Arganöljy 50 ml
24.90
Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
RimitaOats suihkuöljy 250ml + kasvojenpuhdistusöljy 100ml
Alkuperäinen hinta oli: 38.40€.Nykyinen hinta on: 26.90€.
Arvostelu tuotteesta: 4.86 / 5
RimitaOats Kasvosuihke – 100 ml
19.90
Arvostelu tuotteesta: 4.83 / 5