Skip to content

Maailman suloisin suihkuseuralainen

RimitaOats-suihkuöljy on bloggaajana ja juontajanakin tunnetun Mia Auran ehdoton lempituote. Lue lisää, niin tiedät miksi!

Vaikka Rimitan deodorantit ovatkin pokanneet palkinnon poikineen ja nauttivat tälläkin hetkellä kaikkein suurinta suosiota, enenevissä määrin hurmoshenkisiä hurraa-huutoja raikaa RimitaOats-suihkuöljyä testanneilta. Yksi “maailman suloisimmaksi suihkuseuralaiseksi” tituleeratun suihkuöljyn superfani on Beauty Highlights -blogia kirjoittava Mia Aura, joka on perehtynyt työnsäkin puolesta kosmetiikkamaailman koukeroihin juurta jaksaen:

– Suomalaisia suihkuöljyjä ei ole olemassa kovin monia – ja sitä paitsi RimitaOats-suihkuöljy peittoaa kyllä ulkomaisetkin kilpailijansa. Lempeästi pesevä öljy on erinomainen vartalon ihon puhdistamiseen. Etenkin kuivalle ja atooppiselle iholle se tuo ekstrapehmeyttä aivan erityisesti talviaikaan. Rimitan suihkuöljy on ihan ainutlaatuinen tuote – toista sellaista ei ole!


Nerolilta tuoksuva RimitaOats-suihkuöljy onkin Auran lempituote:

– Se on niin ihana, että öljyssä voisi melkeinpä uida!

Lempeästi pesevä, kotimaisen kauran ja Pohjanmaan rannikolla villinä varttuneen tyrnin voimasta tehonsa ammentava suihkuöljy jättää ihon samettisen pehmeäksi ja ravitun tuntuiseksi. Mian mielestä kaikkein ihaninta RimitaOats-suihkuöljyssä on kuitenkin sen tuoksu, joka kumpuaa aidosta eteerisestä neroli- eli appelsiinikukkaöljystä. Migreeniherkkänä Aura välttelee synteettisiä vahvoja tuoksuja – ja siksikin luonnollisen lempeä neroli on hänelle mieleen.

– Nerolin tuoksu tyynnyttää ja rauhoittaa mieltä. Rimitan suihkuöljy onkin aivan erityisen ihana ilta-aikaan käytettynä. Se valmistelee kehoa ja mieltä levollisiin uniin.


Nerolilta tuoksuva suihkuöljy hellii kehoa ja mieltä

Tiesitkö, että yhteen litraan eteeristä neroli- eli appelsiinkukkaöljyä tarvitaan peräti sata kiloa tuoreita appelsiininkukkia? Ei olekaan ihme, että tuoreista appelsiininkukista höyrytislaamalla valmistettu neroliöljy on kallisarvoinen ja uniikki raaka-aine, jota hyödynnetään kehon ja mielen lempeään hoitoon niin aromaterapiassa kuin luonnonkosmetiikassakin.

Vaikka jo muinaisten egyptiläisten tiedetään arvostaneen eteerisen nerolikukkaöljyn hoitavia ominaisuuksia, on neroliöljy saanut nimensä italialaisen prinsessa Nerolan mukaan. Prinsessa Nerolan kerrotaan käyttäneen appelsiinikukan tuoksua mielen myllerryksiä tasapainottavana ja elämäniloa kirvoittana hajuvetenä. Tiedetään myös, että vanhastaan appelsiininkukkia on eri puolilla maailmaa hyödynnetty myös hääkimpuissa helpottamaan tulevan hääyön aikaansaamaa jännityneisyyttä ja  hermostuneisuutta.

Aromaterapiassa eteeristä neroliöljyä käytetään levollisuuden lisääjänä ja hyvän mielen tuojana sekä esimerkiksi ahdistuneisuuden, levottomuuden ja uupuneisuuden tunteiden helpottajana. Perinteisesti neroliöljy on ollut myös oivallinen apuri höyhensaarille matkattaessa.


Pohjanmaalaisen perheyrityksen taidonnäyte

Mia Auran juuret ovat syvällä Pohjanmaan muhevassa mullassa. Onkin varsin luonnollista, että hän arvostaa pietarsaarelaisen Rimitan pohjalaisuutta:

– Rimita Green on kotimainen perheyritys, joka panostaa laatuun – mutta pitää tuotteet kuitenkin kohtuuhintaisina, minkä ansiosta suurimmalla osalla ihmisistä on mahdollisuus tutustua ja ihastua niihin.


Miljoonien mahdollisuuksien maailmassa yksinkertaisuus on usein valttia. Raaka-aineminimalismi onkin yksi luonnonkosmetiikan suurimmista trendeistä:

– Valitaan tuotteisiin parhaat raaka-aineet, joita sitten hyödynnetään taidokkaasti. Usein ihokin tykkää siitä, ettei tuotteessa ole liian monia raaka-aineita, Mia kertoo.


Pohjanmaalta ponnistavaa perheyrittäjyyttä arvostava bloggaaja suosittelee lämpimästi Rimitan tuotteita kaikille ihmisille, joille kotimaisuus, laatu, ekologisuus ja lempeys ovat arvoja tärkeitä kosmetiikkatuotteiden valinnassa.

– On mukavaa suosia kotimaista, kun se on laadukasta ja tuotteet todella toimivat.


Kotimaiset raaka-aineet kunniaan

Suomen luonnon ainutlaatuiset antimet ovat suunnaton rikkaus ja niiden hyödyntäminen nostaakin kotimaassa valmistetun luonnonkosmetiikan uuteen ulottuvuuteen. Mia Auralle kotimaiset raaka-aineet tekevät Suomessa valmistetusta vieläkin vetovoimaisemman:

– Silloin tuote on kotimainen isolla k:lla.


Rimita Greenin tuotteet ovat kunnianosoitus Suomen luonnon superkasveille. Niin tyrnillä, kauralla, piharatamolla kuin siankärsämölläkin on pitkä käyttöhistoria maamme kansanperinteessä; niin lääkinnässä kuin kauneudenhoidossakin. Näitä samoja ainesosia hyödyntävät Rimitan tuotteet ovat tämän saman kokonaisvaltaisesti hoitavan kansanperinteen kunniakasta jatkumoa.

– Kotimaiset raaka-aineet usein kaikkein yksinkertaisimpia ja suomalaisen ihon saattaakin olla helpompi vastaanottaa tai tunnistaa täkäläisiä kasviraaka-aineita. Ne ovat ikään kuin luotuja pohjoismaiselle iholle, Mia Aura toteaa.


RimitaOats-suihkuöljyn nappaat näppärästi omaksesi Rimitan verkkokaupasta:

Rimita green body oil cleansing fiiliskuva

RimitaOats – Body Oil Cleansing – Suihkuöljy 250 Ml

Lue lisää meidän tuotteista
Tarjoukset ja uutuudet

Tilaa Rimitan uutiskirje

Saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi

[]